V první řadě bych Vám chtěl v této nelehké době popřát hodně zdraví, protože to je to nejdůležitější. Tíživá situace dopadla i na naší dílnu, ale zůstáváme pozitivní a pevně věříme, že to všichni zvládneme a budeme ještě silnější :)

Nyní bych vám ale rád představil vlajkovou loď naší dámské kolekce - velkou peněženku na zip z jehněčí kůže. Stálo nás to měsíce přemýšlení a designování, desítky prototypů, týdny testování v terénu, výrobu vlastních zipů, které jsme museli nakonec zahodit a vyrobit znovu, ale nakonec se vše podařilo.

I když rozhodně nedáme dopustit na kvalitní italskou hovězinu, kterou při výrobě běžně používáme, v dámské kolekci to s ní prostě nebylo ono. Bylo nám jasné, že něžnějšímu pohlaví bude jemná jehněčí kůže slušet mnohem víc. Pochází stejně jako zmiňovaná hovězina z Itálie, ale už na první dotek poznáte, že je hebká a příjemně měkká.

Pozornost jsme věnovali každému detailu, ať už to jsou zlaté zipy na zakázku nebo náš vlastní design tahačů zipů, které nesou vygravírovaný náš znak. Peněženky balíme do tzv. dust bagu z přírodní bavlny, které nám šije dílna neziskové organizace Český západ o.p.s., která působí v sociálně vyloučených lokalitách Karlovarského kraje a svou produkcí pomáhá rodinám s dětmi. Provozuje jak šicí, tak keramickou dílnu, a na svědomí má mnoho obecně prospěšných aktivit, díky kterým mohou mít tito lidé život ve svých rukou.

S tímto jejich heslem se ztotožňujeme - "Mít život ve svých rukou" - a proto jim nyní chceme pomoci ještě více a z každé prodané dámské peněženky během měsíce dubna darujeme Českému západu 500Kč.

Prohlédnout peněženky

#SpoluToZvladneme #MusimeSiPomahat