Máte zálusk na naši messenger tašku? Zaujala vás novinka v podobě business peněženky? Možná po letech hledáte neokoukaný kousek, který nahradí vaši stávající peněženku. Ať tak či onak, máme pro vás o důvod víc, proč svou Danny P. kolekci obnovit (nebo začít stavět) právě teď. Čtyři oblíbené produkty jsme pro vás připravili v limitované edici ze saffiano kůže!

PROHLÉDNOUT SAFFIANO KOLEKCI >>>

Konkrétně jde o messenger tašku, business peněženku, peněženku na mince a slim peněženku a věřte, že vypadají opravdu skvěle! Posuďte sami.

V čem jsou produkty ze saffiano kůže jiné? Oproti naší standardní kůži se saffiano liší na první pohled viditelnou povrchovou úpravou. Pomalým tepelným zpracováním se do kůže vyrazí vzorek a zároveň citlivě vpracuje vosk, který výslednému produktu dodává pověstnou odolnost proti vlhkosti a poškrábání. Mimo originálního vzhledu a exkluzivity limitované edice zůstává všechno tak, jak jste u našich produktů zvyklí – promyšlená funkčnost, poctivé zpracování do posledního stehu a kvalita, která vás bude doprovázet na každém kroku dlouhá léta.