Můžete zanechat sebelepší dojem. Můžete být třeba na nejlepší cestě k uzavření byznysu, k získání nového zaměstnance nebo důležitého kontaktu - ale jak začnete lovit pomačkanou vizitku na dně kapsy u kalhot, vězte, že jste na míle daleko od potřebné nonšalance.

V momentech, kdy je zapotřebí působit sebevědomě, často rozhodují i nejmenší detaily. A právě proto vzniklo pouzdro na karty a vizitky Danny P., které díky své minimalistické eleganci zaujme důstojné místo nejen v klíčových pracovních a potkávacích momentech, ale i ve vašem každodenním životě.

Je elegantní, jednoduché a praktické. Jinak už to snad ani neumíme. :-) Protože se sami velmi často ocitáme v situacích, kdy je pouzdra zapotřebí, vyladili jsme ho do posledních detailů tak, aby pohodlně vyhovovalo svému účelu.

Už ze začátku jsme věděli, že musí být prostorné, ale zároveň subtilní - proto se do každé ze dvou vnitřních přihrádek vejde 8 platebních karet nebo 12 vizitek běžného rozměru. Skvělou vychytávkou je podle nás skrytý magnet na klopě, díky kterému nic nevypadne a vizitky či karty zůstanou neporušené, i když stráví třeba věčnost v kapse vašeho saka.

Na pouzdro je možné si nechat vyrazit monogram, kterým ještě umocníte výsledný dojem. A nakonec nemůže chybět to, co dělá naše produkty našimi produkty: kvalitní italská kůže, precizní šití a poctivá ruční práce, která se projeví v každém detailu.

Prohlédněte si nová pouzdra na karty a vizitky