Kůže je nadčasová, elegantní a dlouho vám vydrží. Má příjemnou vůni a v dnešní době už ji seženeme v různých barvách. Vydrží vám v dobré kondici i desítky let, takže v mezičase příjemně ušetříte, nejen proto je kůže ekologickým materiálem. Stále váháte, jestli si koupit tu krásnou koženou tašku, která vám padla do oka? Pojďme si o kůži říct více!

Ukazuje váš styl

Kožená peněženka v dnešní době syntetických materiálů budí pozornost a zanechává dojem hojnosti a kvality. Dáma s koženým diářem, gentleman s koženou brašnou přes rameno. V každém případě kůže dodává výslednému vzhledu jistou dávku prestiže a noblesy.

Jedinečná a poctivá práce

Kožené výrobky jsou zpravidla ruční výroby a každý kus je jedinečný. Můžete si představit, s jakou pečlivostí a jemností vyráběli právě tu vaši tašku. Nemusíte mít obavu, že se za pár týdnů rozpadne, jakmile v ní ponesete něco těžšího. Kůže je totiž odolná, a narozdíl od kožených bot není nutně potřeba ji něčím ošetřovat. Přirozeně stárne do krásy!

Je kůže ekologická?

Ano! Kožená peněženka vám vydrží klidně desetiletí. Když doslouží, jednoduše se rozloží v přírodě. Zpracování pravé kůže nevyžaduje žádné chemikálie (narozdíl od syntetické kůže). Barevné kousky nejsou napuštěné stabilizátory barev. Pro údržbu nemusíte používat impregnaci či jiné chemické látky. Aby zůstala kůže lesklá, stačí ji občas vyleštit včelím voskem.

Odolnost a zrání

Pravá kůže je odolná proti plísním či škůdcům a zachovává si svou odolnost a kvalitu i během přirozeného stárnutí. Naopak. Během let se na koženém materiálu tvoří originální kresby a ornamenty. Pokud vám do teď nepřišla kůže jedinečná, ukáže vám to sama během let. Přestože prvotní investice do koženého zboží se nám může zdát vysoká, tyto kožené skvosty s vámi vydrží řadu let v té nejlepší kondici!