Když se potkají dvě gentlemanské značky, vznikne kolekce silnější než zralá whiskey. Limitovaný set produktů z dílen Danny P. a Jack Daniel’s v sobě prolíná to nejlepší z naší společné filozofie: poctivost, píli, lásku k řemeslu a především výrobky, které překvapí pečlivým důrazem na detail. Naše nová business peněženka se ještě ani nestačila pořádně ohřát na e-shopu, a už jsme si ji vzali do parády v trochu jiném hávu. Díky spojení s Jack Daniel’s vzniklo limitované množství setů peněženky a láhve. Ze spolupráce vzešlo také video, které vám dá nahlédnout do našeho příběhu – od vzniku přes vývoj produktů po náš přístup k podnikání jako takovému.

Zbrusu novou peněženku, která v sobě kombinuje odnímatelnou menší část pro ukládání platebních karet (v barvě whiskey) a větší peněženku (v černé barvě s whiskey prošíváním) určenou pro nošení karet, bankovek a mincí, si můžete exkluzivně pořídit v této limitované kolekci. V jedinečném setu najdete kromě peněženky ještě 0,7l láhev dvakrát filtrované whiskey Jack Daniel’s Gentleman Jack. Tato skvělá whiskey se od jiných variant nápoje liší jedinečným stylem destilace a filtrace. Ta totiž probíhá hned dvakrát: nejprve před zráním, poté po zrání whiskey. Filtruje se přes silnou vrstvu dřevěného uhlí, která nápoji dodává charakteristickou vůni a chuť. Barva je světle jantarová, voní po karamelu, černém rybízu a mandarince. Tělo je měkké a hedvábné, chuť delikátní a vyvážená, kombinuje v sobě stopy karamelu a ovoce protkaného vanilkou a kouřem.

Set v sobě kombinuje sdílené hodnoty obou propojených značek: poctivost, lásku k řemeslu, píli a radost z kvalitních a pěkných věcí. V prodeji je za 4480,- korun. Kvůli omezenému množství doporučujeme pospíšit si s objednávkami. Věříme, že unikátní spojení značek vytvořilo doopravdy exkluzivní set, který překvapí svou jedinečností.